Om migLine Pallisgaard

Fysioterapeut

Line Pallisgaard


Jeg er fysioterapeut og uddannet i 2014. De seneste 5 år har jeg primært beskæftiget mig med problematikker fra brystet og op. Dvs. hovedpine, nakkesmerter, ansigtssmerter, problemer fra kæben og tinnitus. Som en af de få, har jeg valgt at dykke ned i problematikker omkring kæbeleddet.


Min tilgang til fysioterapi er at en grundig undersøgelse og samtale altid ligger forud for en struktureret behandlingsplan. For mig som fysioterapeut er det vigtigt at vide, hvilket menneske jeg sidder overfor, for derved at kunne hjælpe dig bedst muligt. Derfor ynder jeg at have god tid.  


Jeg forsøger hele tiden at holde mig opdateret på nyeste viden indenfor den fysioterapeutiske verden, men også skule lidt til tandlægeverdenen. Dette hjælpes godt på vej af, at jeg er medlem af diverse fagforum, hvor jeg høster stor viden. Klik her for at se mit CV


Herudover er jeg bevidst om, hvor jeg er specialist, men også, hvor jeg ikke er. Derfor har jeg allieret mig med nogle fantastiske samarbejdspartnere, som er klar til at supplere vores behandling, hvis dette skulle blive nødvendigt. Jeg samarbejder primært med tandlæger, neurooptimetrister, psykoterapeuter, kiropraktorer og læger.  Læs mere under 'Samarbejdspartnere'.